Kredi Mutuo: Kredia juaj Personale E Shpejtë E Drejtë E lirë ✓

KREDIA MUTUO AG
Specialisti juaj i kredisë

Të lirë, të shpejtë dhe
të sigurtë për kredin tuaj

Kredi prej 3,000 – 350,000 CHF
Aplimiki i Kredisë Online brënda 2 minutash.
Pa pagesë dhe pa asnjë detyrim.
Garanci Çmimi dhe
Politika e Kthimit
Aplikim pa pagesë dhe
pa asnjë detyrim
Kredi Mutuo mbi
njëzet e pesë vjet

Kërkoni kreditin tuaj të lirë në internet me çmime me të mira!

Shembull:
 • Shuma e kredisë CHF
  Kredit
  Kostoja totale në vit
  nga CHF 418
  Kredit
 • Shuma e kredisë CHF
  Kredit
  Kostoja totale në vit
  nga CHF 836
  Privatkredit
 • Shuma e kredisë CHF
  Kredit
  Kostoja totale në vit
  nga CHF 2’090
  Sofortkredit-express
 • Shuma e kredisë CHF
  Kredit
  Kostoja totale në vit
  nga CHF 3’350
  Online-Kredit-Schweiz
Die Kreditvergabe ist verboten, falls diese zur Überschuldung führt. (Art. 3 UWG). Siehe hier ein repräsentatives Beispiel.
Bank-Kredite Privatkredite ablösen

Kurseni Paratë përmes ristrukturimit të borxhit

Ne kujdesemi për çdo gjë (kredi të hapur, borxh në kartën e kreditit, dhënie me qira, etj) dhe ju paguani vetëm normën tonë të vogël.

[Kurseni Paratë përmes ristrukturimit të borxhit]

Mutuo AG për mbi 25 vjet. Mbi 44632 konsumatorë të kënaqur

Bllogu i MUTUO AG: Këshilla Kredie

bank now
Kam marrë në Mutuo AG një kredi prej CHF 185.000. Besimi im në këtë kompani është dëshmuar. Çdo gjë ishte e shpejtë dhe punoi mirë.

Cesar Torres. Herzogenbuchsee

cashgate emprestimo
Unë jam i kënaqur që gjithçka u krye në mënyrë të shpejtë … dhe i faleminderojë për ofertën e tyre të drejtë.
Fam. T.
Ostschweiz
migors bank kredit
Pas anulimit të Bankës Migros, isha i frustruar. Në sajë të Mutuo AG kam marrë 140,000 CHF ende. Ju faleminderit për bashkëpunimin tuaj dhe ofertën e mirë.
Markus.H. Basel
kredit basel

Me Mutuo AG kam gjetur një mjet të shpejtë dhe efektive për të financuar projektin tim. Unë mund të rekomandojë vetëm Mutuo AG.

Andrea P., Basel

Krediti Mutuo AG , me qendër në Bazel është një nga kompanitë kryesore në Zvicër për furnizimin e kredive online. Ne do të jemi të lumtur me një vizitë në zyrën tonë ose një thirrje telefonike kështu që ne mund t’ju shërbejmë personalisht. Përfitoni nga mënyra e shpejtë dhe e lehtë për procesin e kërkesës tuaj në internet për një kredi nën kushtet më të mira.Unë jam personalisht i angazhuar për të ofruar shërbimet më të mira dhe falenderoj klientët tanë për vlerësimin e 4.8 nga 5 yje të mundshëm 54

kredit mutuo basel
home
Ejani në zyrën tonë! Mutuo AG CLARASTRASSE 194005BASEL
phone
Telefon061 681 85 51
061 681 51 83
Fax
Fax061 692 57 77
Google Maps
Shiko hartën Google Maps
Facebook
Google Plus
 
Tani me Aplikim të shpejtë për kërkesën tuaj të kreditit!
 

Krediti Mutuo AG ofron llojet e mëposhtme të kredive:

Kredi për makinë
Kredi për makinë::

Blini makinën tuaj me një kredi të dobishme se sa një qira. Një zgjidhje e zgjuar për të financuar blerjen e një makinë të re, si dhe një të përdorur. Ju mund të zbrisni interesin nga tatimi.

sofortkredit-express
Bank kredit
Krediti bankar për 350,000

Kredi bankare nga 3000 – 350.000 CHF për projektet tuaja të mëdha. Me një kredi bankare paratë janë lirisht në dispozicion për çdo qëllim.

sofortkredit-express
Grenzgänger
Kredi Kufitare

Punoni në Zvicër dhe jetoni jashtë vendit? Përfitoni nga normat e ulëta të interesit në tregun Zviceran me një kredi personale kufitare të Mutuo AG.

sofortkredit-express
Kredi për të Vetëpunësuarit
Kredi për të Vetëpunësuarit

A keni nevojë për para dhe të jeni të pavar? Merrni në qoftë se ju jeni tashmë më shumë se një vit të pavarur deri në 80’000 CHF.

sofortkredit-express

FAQ: Pyetjet më të shpeshta në lidhje me kredinë tuaj

Çfarë kualifikimesh më duhen për një kredi?
+

Për kreditit tona, duhet të plotësoni kërkesat e mëposhtme:
 • -Shumica
 • Personat në punësim të paguar ose të vetë-punësuar për më shumë se 12 muaj
 • Asnjë humbje e certifikatave
 • Të jetoni në Zvicër ose Lihtenshtajn ose të jeni punues kufitare, përveç kësaj, çmimi e parimit të kredisë së kreditit e tyre të varur. Çdo kërkesë kredi është shqyrtuar në mënyrë individuale në këtë drejtim nga ne.

Çfarë vlere kreditimi është e mundur për kredin tim?
+

Një aplikim të kredisë është në dispozicion për shuma nga 3'000 CHF deri 350,000 CHF. Për shumat nga 80,000 për të përfituar nga shërbimet tona të veçantë të konsumatorëve për kredi të mëdha. Është më mirë, pra, që të pyesni direkt me e-mail apo telefon për shuma mbi 80.000.

Çfarë afate dhe çfarë norma interesi ofroni?
+

Afati i kredisë mund të jetë midis 12 dhe 120 muaj. Shuma e normave është shumë fleksibël dhe mund të përzgjidhet veç e veç.

Çfarë dokumentash duhet të aplikojë për një kredi?
+

Do t’ju duhen dokumentat e mëposhtëme:
 • Dy deklaratat e rrogave të fundit të dy bashkëshortëve / partnerëve
 • Një kopje e një letërnjoftimi ose pasaportës
 • Për të huajt, gjithashtu duhet një kopje të lejes së vlefshme të qëndrimit
 • Ne do t'ju kontaktojmë nëse duhen dokumenta shtesë të nevojshme, p.sh. Lidhur me situatën tuaj të strehimit, sigurimit shëndetësor, situatën tuaj të punës dhe pozitën tuaj financiare ose në kredi në vazhdim.

Eksizstojnë tarifa manaxhimi të llogarisë në fund të kredisë?
+

Jo, nuk ka asnjë tarifë per administrimin ose për manayhimin e llogarisë tuaj.

Si të paguaj kredinë?
+

Kredi personale do të paguhet në këste të barabarta mujore (pagesa e fundit mund të ndryshojë). Nëse ju dëshironi pagesa të paplanifikuara janë gjithashtu të mundshme. Kësti i parë duhet të paguhet një muaj pas disbursimit të kredisë

A mund të zbresë interesin e kredisë nga taksat tuaja?
+

Ju mund të zbresni interesin tuaj të borxhit nga tatimi mbi të ardhurave. Ju automatikisht do të merrni në postë çertifikatën e interesit në fund të vitit. Pastaj mund të gjeni se si të plotësoni saktë të ardhurat në një artikull në blogun tonë.

Shëmbull i llogarisë:
10‘000 CHF për një periudh 12 mujore:
Norma e interesit (kostoja totale) janë mes CHF 235 dhe CHF 520 Përqindja e interesit 4.4% – 9.9%.
Shkalla është në mes CHF 853. – dhe CHF 868 në muaj.