ClickCease Premtimi ynë: 10 Arsye të mira për të Zgjedhur Kreditin Mutuo AG

Premtimi ynë: 10 arsye të mira për të marrë kredinë tuaj nga Mutuo AG

Admin

Premtimi ynë mutuo ag

1. Kënaqshmëria e klientit

Kënaqësia juaj me ofertën është prioriteti ynë kryesor. Ne veprojmë si një shërbim financiare për mbi 25 vjet dhe suksesi ynë është shkaktuar kryesisht nga konsumatorët të kënaqur, besnikë të cilët na rekomandojnë. Prandaj, kenaqesia juaj është suksesi ynë.

2. Kemi kushte të drejta

Qëllimi ynë është që të ofrojmë një kredi në normat më të mirë. Modeli jonë i biznesit është i bazuar në ndërmjetësimin e kredisë në një komision që ne marrim nga partnerët tanë të financimit për përpjekjet tona. Ky shërbim është tërësisht falas për ju. Ne nuk kemi tarifa të fshehura, nuk kemi shpenzime administrimi ose paketa paraprake.

3. Jemi të shpejtë

Duam që të fitojmë besimin tuaj duke caktuar kërkesën tuaj si një prioritet i madh. Pasi të kemi marrë kërkesën nga ju, do të bëjmë çdo lëvizje në mënyrë që të ju paraqesim ofertën tuaj të përshtatur sa më shpejt të jetë e mundur. E dimë sa e rëndësishme është për klientët tanë një përpunim i shpejtë. Na Provoni!

4. Kemi reputacion

Shërbimet e Mutuo AG operohen nga korporata e aksioneve Mutuo AG, me bazë në Basel, të regjistruar në Regjistrin Tregtar të Zvicrës. Mutuo AG posedon licencën për negocimin të kredive e Zvicrës nga ana e Zyrës së Ekonomisë dhe Punës.

5. Jemi të pavarur

Ne në Mutuo AG jemi neutralë dhe të pavarur. Punojmë me institucione të ndryshme financiare dhe mund në këtë mënyrë të bëjmë ofert të përshtatur më mirë për situatën tuaj personale.

6. Jemi gjithmonë aty për ju

Mutuo AG jep rëndësi të madhe në kënaqësinë tuaj. Bëjmë gjithçka që mundemi që ju të merrni shërbimin më të mirë dhe këshilla të vlefshme. Gjithmonë kemi një vesh të hapur për ju dhe opinioni juaj ka shumë rëndësi. Qendra jonë e shërbimit është e hapur çdo ditë nga ora 9:00 -18: 30 dhe ju mund gjatë gjithë kohës të bëni kërkesën tuaj.

7. Ju informojmë

Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë informata relevante në lidhje me kredinë Zvicerane. Ne ju japim në këtë mënyrë një avantazh vendimtar për transaksionet tuaja financiare personale.

8. I trajtojmë të dhënat tuaja në mënyrë konfidenciale

Ne transmetojmë të dhënat tuaja me kujdes maksimal, i ruajmë në përputhje me Aktin e Mbrojtjes së të Dhënave dhe nuk do ti zbulojmë pa lejen tuaj shprehimisht ndaj palëve të treta. Politika e privatësisë tonë është e SSL-vërtetuar dhe i plotëson standardet më të larta teknike.

9. Ju mbështesim

Çdo njeri ka një dëshirë dikur, të cilën nuk dëshiron të shtyjë, ose një situatë që vjen papritur. Ne ju ndihmojë në këtë situatë, duke gjetur zgjidhjen më të mirë me kushtet më të mira.

10. Ndihmojmë njerëzit

Mutuo AG dhuron një pjesë të të ardhurave të projekteve sociale, humanitare ose jo-fitimprurëse në Zvicër për të mbështetur trajnimin e punëtorëve të rinj.


Verwandte Themen

Plotësoni kërkesën tuaj për Kredi:


Shëmbull i llogarisë:
10‘000 CHF për një periudh 12 mujore:
Norma e interesit (kostoja totale) janë mes CHF 235 dhe CHF 625 Përqindja e interesit 4.4% – 11.95%.
Shkalla është në mes CHF 853. – dhe CHF 885 në muaj.