ClickCease Blog der Mutuo AG: Tipps, News und Wissenswertes über Kredite
21342306

Kurseni Paratë përmes ristrukturimit të borxhit

A jeni në një situatë ku keni për të drejtuar një ose më shumë kredi nga një bankë ose një institucion financiar? Ne ju tregojmë se si ju mund të kombinoni dhe të ristrukturoni kreditë në mënyrë për të shpëtuar interesat dhe në këtë mënyrë para.

Weiterlesen

Premtimi ynë: 10 arsye të mira për të marrë kredinë tuaj nga Mutuo AG

1. 1. Kënaqshmëria e klientit.  Kenaqesia juaj me ofertën tonë është prioriteti ynë kryesor. Ne veprojmë si një shërbim financiar për mbi 25 vjet dhe suksesi ynë është shkaktuar kryesisht nga të kenaqesia e konsumatoreve besnikë të cilët na rekomandojnë.

Weiterlesen

Kredi për të Huajt me Leje B, C, G ose L

Të huajt me B-kartë, C-kartë, G-kartë ose L-kartë mund të aplikojnë për kredi në Zvicër. Kredi për të Huajt mund të gjeni në Mutuo AG

Weiterlesen

Tarifat për kredinë private në Zvicër: Ndalimi i Tarifave të përpunimit në ndërmjetësimin e Kredisë

Asnjë tarifë nuk duhet të kërkohet për negocimin e kredisë, mund të gjenden në Ligjin federal mbi kredinë konsumatore 221.214.1.

Weiterlesen

Plotësoni kërkesën tuaj për Kredi:


Shëmbull i llogarisë:
10‘000 CHF për një periudh 12 mujore:
Norma e interesit (kostoja totale) janë mes CHF 235 dhe CHF 520 Përqindja e interesit 4.4% – 9.95%.
Shkalla është në mes CHF 853. – dhe CHF 868 në muaj.